Onze expertises
Diensten

6 jaar ervaring

Als je op zoek bent naar een vakkundige dakdekker voor het onderhouden, herstellen of bouwen van je dak: dan staan wij voor je klaar!

GRATIS Dak Inspectie

Een AS dak inspectie is geen grote investering. Dit is geheel gratis i.c.m. een offerte om je dak weer in topconditie te krijgen! Onze dakdekkers brengen vooral duidelijkheid, maar ook inzicht in de kosten van het dak onderhoud. Wij maken duidelijke afspraken.

Heb je daklekkage? Meldt deze lekkage; groot of klein. Aarzel niet en bel! Laat ons snel inspecteren  en voorkom meer schade. en kosten.

Binnen 24 uur op locatie

In spoedgevallen kunnen wij op kort termijn op locatie zijn om het dak geheel vrijblijvend te inspecteren. Feestdagen, midden in de nacht en in het weekend zijn wij bereikbaar! Bel ons. 

 

Tot 10 Jaar Garantie

Door duurzame materialen te  gebruiken, kunnen wij tot wel 10 jaar garantie geven op al onze werkzaamheden die wij uitvoeren.

 

Onze diensten
Daklekkage?

Heb je last van daklekkage? Schakel direct AS Dakdekkers in om grotere schade te voorkomen. Voor het opsporen en bevestigen van lekkage doen wij een  vochtmetingen  en onderzoeken wij waarvandaan, altijd de beste bij ons.

  • Binnen 24 uur op locatie
  • Tot 10 jaar garantie op ons werk
  • VCA -gecertificeerd

Vraag geheel vrijblijvend om een gratis offerte aan.

NIeuwe dak wensen?

Isje dak aan vervanging toe? Of wil je  een nieuwe dak laten aanleggen? Laat dit  doen door ons  doen: de ervaren dakldekkers.

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei daksoorten.

  • Bitumen daken
  • Dakpannen
  • Zink daken
  • EPDM daken
  • Leien daken
Dakrenovaties
Het kan gebeuren dat je dakbedekking na verloop van tijd versleten raakt. Als je niet tijdig ingrijpt, neemt de kans op lekkage en schade aan de dakconstructie toe. Dan nemen de kosten onnodig toe.
Wij  zijn gespecialiseerd in dak-renovatie. Contacteer ons voor al je renovatie wensen, wij helpen graag.
Dakisolatie

Met een goede dakisolatie kan veel bespaard worden op de stookkosten en houd je de warmte in de zomer buiten de deur. Bij ons zijn er verschillende isolatiematerialen zoals glas- of steenwol, tempex platen.

Je krijgt van ons goede en vakkundige uitleg over de isolatiewaarde van de desbetreffende materialen. Ook welke het beste toegepast kan worden op uw woning.

favicon512px
Sabri, AS Dakdekker
Dakdekker

Ik sta achter mijn bedrijf, met mijn vaardigheid, vastberadenheid en hard werken bied ik al onze klanten kwaliteitswerk.

favicon2
Edwardeagle
Designer

AS Dakdekker,  top bedrijf.

Snel handelen nadat wij gebeld hadden voor  een lekkage, kwamen de mannen de zelfde dag en hebben onze dak vakkundig gefixed. Een aanrader.

Tof en jong bedrijf!