[gem_title_background fullwidth=”1″ container=”1″ background_style=”cover” padding_top=”130″ padding_bottom=”155″][gem_title_excerpt color=”#2c2e3d”][/gem_title_excerpt][gem_title_title extra_class=”custom-title”][/gem_title_title][/gem_title_background]

6 jaar ervaring

[gem_divider margin_top=”30″]
Als je op zoek bent naar een vakkundige dakdekker voor het onderhouden, herstellen of bouwen van je dak: dan staan wij voor je klaar!
[gem_divider margin_top=”100″]
[gem_divider margin_top=”50″]

GRATIS Dak Inspectie

Een AS dak inspectie is geen grote investering. Dit is geheel gratis i.c.m. een offerte om je dak weer in topconditie te krijgen! Onze dakdekkers brengen vooral duidelijkheid, maar ook inzicht in de kosten van het dak onderhoud. Wij maken duidelijke afspraken.

Heb je daklekkage? Meldt deze lekkage; groot of klein. Aarzel niet en bel! Laat ons snel inspecteren  en voorkom meer schade. en kosten.

[gem_divider margin_top=”60″]
[gem_divider margin_top=”100″]
[gem_divider margin_top=”50″]

Binnen 24 uur op locatie

In spoedgevallen kunnen wij op kort termijn op locatie zijn om het dak geheel vrijblijvend te inspecteren. Feestdagen, midden in de nacht en in het weekend zijn wij bereikbaar! Bel ons. 

 

[gem_divider margin_top=”60″]
[gem_divider margin_top=”100″]
[gem_divider margin_top=”50″]

Tot 10 Jaar Garantie

Door duurzame materialen te  gebruiken, kunnen wij tot wel 10 jaar garantie geven op al onze werkzaamheden die wij uitvoeren.

 

[gem_divider margin_top=”60″]
[gem_divider margin_top=”100″]
Onze diensten
[gem_divider margin_top=”110″]
[gem_textbox style=”picturebox” content_background_color=”#eaecf0″ centered=”1″ picture=”1588″ padding_top=”40″ padding_bottom=”28″ padding_left=”20″ padding_right=”20″]
Daklekkage?

Heb je last van daklekkage? Schakel direct AS Dakdekkers in om grotere schade te voorkomen. Voor het opsporen en bevestigen van lekkage doen wij een  vochtmetingen  en onderzoeken wij waarvandaan, altijd de beste bij ons.

  • Binnen 24 uur op locatie
  • Tot 10 jaar garantie op ons werk
  • VCA -gecertificeerd

Vraag geheel vrijblijvend om een gratis offerte aan.

[/gem_textbox]
[gem_textbox style=”picturebox” content_background_color=”#eaecf0″ centered=”1″ picture=”1589″ padding_top=”40″ padding_bottom=”28″ padding_left=”20″ padding_right=”20″]
NIeuwe dak wensen?

Isje dak aan vervanging toe? Of wil je  een nieuwe dak laten aanleggen? Laat dit  doen door ons  doen: de ervaren dakldekkers.

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei daksoorten.

  • Bitumen daken
  • Dakpannen
  • Zink daken
  • EPDM daken
  • Leien daken
[/gem_textbox]
[gem_textbox style=”picturebox” content_background_color=”#eaecf0″ centered=”1″ picture=”1587″ padding_top=”40″ padding_bottom=”28″ padding_left=”20″ padding_right=”20″]
Dakrenovaties
Het kan gebeuren dat je dakbedekking na verloop van tijd versleten raakt. Als je niet tijdig ingrijpt, neemt de kans op lekkage en schade aan de dakconstructie toe. Dan nemen de kosten onnodig toe.
Wij  zijn gespecialiseerd in dak-renovatie. Contacteer ons voor al je renovatie wensen, wij helpen graag.
[/gem_textbox]
[gem_textbox style=”picturebox” content_background_color=”#eaecf0″ centered=”1″ picture=”1592″ padding_top=”40″ padding_bottom=”28″ padding_left=”20″ padding_right=”20″]
Dakisolatie

Met een goede dakisolatie kan veel bespaard worden op de stookkosten en houd je de warmte in de zomer buiten de deur. Bij ons zijn er verschillende isolatiematerialen zoals glas- of steenwol, tempex platen.

Je krijgt van ons goede en vakkundige uitleg over de isolatiewaarde van de desbetreffende materialen. Ook welke het beste toegepast kan worden op uw woning.

[/gem_textbox]
[gem_divider margin_top=”120″]
[gem_divider margin_top=”680″ class_name=”image_responsive”]
[gem_divider margin_top=”45″][gem_testimonials set=”services” image_size=”size-medium” quote_color=”#99e8f2″ name_color=”#ffffff” position_color=”#99e8f2″ text_color=”#ffffff”][gem_divider margin_top=”60″]